Ansök om dispens för majbrasa

Publicerad: 16 april 2024 Uppdaterad: 30 april 2024

Här ansöker du om dispens för att få elda en majbrasa med trädgårdsavfall från flera fastigheter.

Avgiften för att ansöka om dispens är 1 093 kronor (år 2024).

Läs om Eldning utomhus - Eldningsförbud - Brandkåren Norra Dalarna Länk till annan webbplats.

Bekräftelse skickas via e-post

När du skickat in din ansökan kommer du att få en sammanställning av uppgifterna till den e-postdress du lämnar i ansökan.

Datum och starttid för eldningen * (obligatorisk)
Datum och starttid för eldningen

Du kan behöva tillstånd från polisen för ditt valborgsfirande om det är öppet för allmänheten på en offentlig plats. Har du ansökt om tillstånd från polisen för att anordna en offentlig tillställning?  * (obligatorisk)
Du kan behöva tillstånd från polisen för ditt valborgsfirande om det är öppet för allmänheten på en offentlig plats. Har du ansökt om tillstånd från polisen för att anordna en offentlig tillställning?Om brasan kommer att eldas när det blivit mörkt ute behöver Brandkåren Norra Dalarna informeras om eldningen i förväg. Vill du att kommunen skickar en kopia på beviljad dispens till Brandkåren Norra Dalarna (väljer du nej här behöver du själv meddela brandkåren)? * (obligatorisk)
Om brasan kommer att eldas när det blivit mörkt ute behöver Brandkåren Norra Dalarna informeras om eldningen i förväg. Vill du att kommunen skickar en kopia på beviljad dispens till Brandkåren Norra Dalarna (väljer du nej här behöver du själv meddela brandkåren)?


Intyg och ansvar * (obligatorisk)
Intyg och ansvar


Verifiera din identitet * (obligatorisk)
Senast uppdaterad: 30 april 2024