Kom och träffa oss på företagsmässan!

Publicerad: 25 april 2024

På fredag och lördag 26–27 april är det företagsmässa i Älvdalens ishall. Älvdalens kommun kommer att finnas på plats i monter nummer 47. Vi ser fram emot att träffa dig!

Älvdalens kommuns mässmonter på Företagsmässan 2024. Två personer står och pratar i mässmontern.

I vår monter finns det något för de flesta. Vi har laddat upp med en stor personalstyrka inom många av våra verksamhetsområden för att kunna svara på just dina frågor och ge inblick i vår verksamhet. Det finns möjlighet att träffa personal från Löneservice på fredag och lördag klockan 10.00-12.00. Bygglovshandläggare finns på plats på fredag klockan 10.00-16.00. Liksom familjebehandlarna som är där samma dag och samma tider. Vill du prata fiber kan du träffa stadsnätsansvarig på fredag och lördag klockan 10.00-16.00. På lördag finns en livsmedelsinspektör på plats klockan 10.00-12.00. Förutom dessa medarbetare finns en rad andra verksamhetsområden representerade.

Hur ser din hemberedskap ut?

Kom och prata hemberedskap och informationssäkerhet med vår säkerhetsskyddschef, våra beredskapssamordnare och medarbetare som jobbar inom IT. Få information, bli inspirerad och var med i vår utlottning där du kan vinna en krislåda. Fredag och lördag klockan 10.00-16-00.

Är du nyfiken på vårdyrket?

Medarbetare från vård och omsorg visar och berättar om hur det är att jobba inom vården hos oss och det finns även möjlighet att prova på yrket i vår monter. Fredag och lördag klockan 10.00-16.00.

Vill du arbeta inom skolan?

Hur ser egentligen yrkeslivet inom skolan ut? Kanske är det undervisning som är din grej. Kom och träffa våra medarbetare inom skolan och ställ frågor. Passa på att tävla med chans att vinna fina priser. Fredag klockan 10.00-16.00.

Vill du vikariera hos oss?

Skulle du vilja ha ett extrajobb? Vi söker alltid vikarier. Kom och prata med våra medarbetare från bemanningen. Kanske har vi det du söker och du är den vi behöver? Fredag och lördag klockan 10.00-16.00.

Är du företagare eller skulle vilja bli?

Är du nyfiken på hur det går till att starta företag? Nyföretagarcentrum finns på plats. Kom och prata nyföretagande eller kanske vidareutveckling. Passa på att ställa dina frågor och få värdefull kunskap. Vår vikarierande näringslivssamordnare finns också i montern för att samtala och vägleda. Fredag och lördag klockan 10.00-16.00.

Hur går en upphandling till?

Vill du veta hur en upphandling går till, hur fungerar det och vad kan man tänka på? Kom och ställ dina frågor till våra upphandlare. Fredag klockan 10.00-16.00.

Rekryteringslots, vad är det?

Rekryteringslots Dalarna är ett samarbete mellan arbetsgivare i kompetensförsörjningsfrågor för att fler ska upptäcka fördelarna med att arbeta, bo och leva i Dalarna. Visste du att om du får anställning hos oss på Älvdalens kommun kan Rekryteringslots erbjuda medflyttarservice till din partner i samband med er flytt till Dalarna. Bra va! Du träffar Rekryteringslots i vår monter på fredag klockan 10.00-16.00 och på lördag klockan 12.00-16.00.

Kom och testa VR-glasögon!

Våra medarbetare från Biblioteket bjuder på en lekfull utflykt i den virtuella världen med hjälp av VR-glasögon. Har du inte provat tidigare får du inte missa tillfället. Lördag klockan 10.00-12.00.

Dra åt skogen!

Sist men inte minst vill vi att fler ska upptäcka alla fördelar med livet i vår kommun, att fler väljer att flytta hit och tillsammans med oss alla som redan bor här formar vår framtid. Kom och titta på våra filmer och se varför vi uppmanar dig som inte redan bor här att dra åt skogen.

Hoppas vi ses.

Varmt välkommen till vår monter!

Senast uppdaterad: 25 april 2024