Information om coronaviruset
Följ de allmänna råden och rekommendationerna för att minska spridningen av covid-19! Här finns kommunens samlade information.

Sommarlovsaktiviteter 2020

Sommarlovet är äntligen här. Föreningar i samarbete med kommunen erbjuder gratis aktiviteter för barn och unga i åldrarna 6–15 år.

Barn och ungdomar som tränar dragkamp.

Dragkampsträning för barn och ungdomar.

Älvdalens kommun har som målsättning att kunna erbjuda aktiviteter inom många intresseområden för sommarlovslediga barn. Med föreningars hjälp är det möjligt. Trots situationen med coronaviruset arrangerar flera föreningar och verksamheter inom kommunen aktiviteter av olika slag. Det är allt från tunnbrödsbakning och dragkampsträning till digitalt musikskapande och bokprat med fika.

Ett gott samarbete med föreningslivet, Korpen, ungdomsbrandkåren och RF-SISU gör att vi nu kan presentera ett bra program med aktiviteter på alla tre orter; Särna, Idre och Älvdalen, säger Gun-Britt Hurtig, kommunens kulturpedagog.

Här hittar du programmet för sommarlovsaktiviteterna.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Även fritidsgårdarna i Idre, Särna och Älvdalen anordnar aktiviteter under sommaren. Information finns på respektive fritidsgårds Facebooksida.
Kommunens Ungdomsgård Idrelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Fritidsgården Särnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Fritte Älvdalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 24 juni 2020