Information om coronaviruset
Läget är fortfarande allvarligt, fortsätt följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer! Här hittar du information om hur kommunen arbetar för att hantera situationen med coronaviruset, Covid-19.

Begränsat antal besökare till kommunfullmäktige

Den 11 maj klockan 17.00 sammanträder kommunfullmäktige i Buskoviusskolan i Särna. Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten. Men på grund av rådande omständigheter med Covid-19 kan kommunen tyvärr inte garantera att alla som vill kan närvara denna gång.

Ordförandeklubba.

Max 50 personer får delta samtidigt

Regeringen har utfärdat ett förbud mot allmänna sammankomster på fler än 50 personer. Antalet förtroendevalda i fullmäktige och tjänstemän väntas bli totalt cirka 40 personer, vilket lämnar bara några fåtal platser till den besökande allmänheten.

Allmänhetens frågestund ger medborgare chans att ställa frågor till politikerna under fullmäktiges sammanträde. Tiden för det är som vanligt cirka klockan 17.30.

Insläpp sker i mån av plats

Om du tillhör allmänheten och vill närvara vid sammanträdet, ber vi dig att vänta utanför för att bli insläppt. Detta för att vi ska kunna kontrollera att vi aldrig blir fler än 50 personer i lokalen samtidigt. Insläpp sker i mån av plats.

Lyssna på webben

Vi rekommenderar i första hand att intresserade tar del av kommunfullmäktiges sammanträde hemifrån genom att lyssna på webbsändningen via kommunens hemsida. Länken hittar du på sidan för kommunfullmäktiges protokoll och kallelser.

Hjälp till att minska smittspridningen

  • Stanna hemma om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om symtomen är lindriga.
  • Håll avstånd till andra människor på offentliga platser.
  • Tvätta händerna med tvål och varmt vatten noga och ofta. Fler hygienråd hittar du här.länk till annan webbplats
Senast uppdaterad: 8 maj 2020