Framkomlighet och vägarbeten

Här hittar du information om större pågående och planerade vägarbeten som kan komma att påverka framkomligheten på kommunens vägar. Du kan också läsa om påverkad framkomlighet i samband med evenemang och tävlingar.

Skylt för vägarbete

22 juli 2022 klockan 07-19, stängs Hammargårdsvägen i Särna med anledning av Festveckans marknadsdag. Vägen blir avstängd för att besökare ska kunna gå fritt mellan området Gammelkyrkan och Kyrkans sidentré till markgränsen mot OKQ8. Trafik kan ta sig in och ut från OKQ8.

Under vecka 27-28 kommer det att genomföras underhållsarbete på Mässvägen i Älvdalen, mellan Älvdalens Utbildningscentrum och Höghols/Sporthallsvägen. Adresserna som berörs är Mässvägen 11-36. Vägen kommer inte att vara avstängd men framkomligheten kan vara begränsad.

I samband med att biografen i centrala Älvdalen renoveras kommer Dysvägen söder om biogafen att ha begränsad framkomlighet under vecka 28-29. Under kortare tillfällen kommer vägen även att stängas av helt, men då finns personal på plats som kan släppa förbi fordon och fotgängare när det behövs.

Senast uppdaterad: 12 juli 2022