Rådgivning och stöd

Oavsett vad du funderar på när det gäller företagande ‒ tveka inte att kontakta oss för rådgivning, lotsning och stöd! Vår målsättning är alltid att hitta den individuella insats som just du och ditt företag behöver.

För att underlätta för dig som vill genomföra ett evenemang, etablera ett företag eller utveckla din befintliga verksamhet finns Forum Älvdalen - en dörr in. Det är ett samarbete mellan Älvdalens kommuns förvaltningar och bolag som går ut på att göra det enklare för dig att få svar på dina frågor. Målsättningen är att du som kund hos kommunen bara behöver ha kontakt med en person, som samordnar möten och kontakter med rätt tjänstepersoner inom kommunen.

Kontaktformulär till Forum Älvdalen

Vi kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Beskriv din fråga här!

Du som varit företagare längre än 3 år är välkommen att kontakta Victoria Åkerström på Älvdalens kommun. Hon arbetar med näringslivsfrågor och kan hjälpa dig som har tankar eller idéer. Kanske är du på gång med en större investering eller behöver lära dig mer om hur du kan bli en attraktiv arbetsgivare? Då kan Victoria guida dig rätt. Den personliga rådgivningen är alltid kostnadsfri, objektiv och konfidentiell.

För dig som funderar på att starta företag eller drivit företag i upp till tre år kan få kostnadsfri rådgivning genom NyföretagarCentrum. Den personliga rådgivningen på NyföretagarCentrum är alltid kostnadsfri, objektiv och konfidentiell. Den är också alltid kopplad till det lokala näringslivet. NyföretagarCentrum stöds av kommun och lokalt näringsliv som ställer upp med finansiering, kontakter och engagemang.

Förutom oss på kommunen finns det många andra organisationer att vända sig till för att få rådgivning och stöd.

Senast uppdaterad: 12 april 2024