Rådgivning och stöd

Oavsett vad du funderar på när det gäller företagande ‒ tveka inte att kontakta oss för rådgivning, lotsning och stöd! Vår målsättning är alltid att hitta den individuella insats som just du och ditt företag behöver.

Bild

För att underlätta för dig som vill genomföra ett evenemang, etablera ett företag eller utveckla din befintliga verksamhet finns Forum Älvdalen - en dörr in. Det är ett samarbete mellan Älvdalens kommuns förvaltningar och bolag som går ut på att göra det enklare för dig att få svar på dina frågor. Målsättningen är att du som kund hos kommunen bara behöver ha kontakt med en person, som samordnar möten och kontakter med rätt tjänstepersoner inom kommunen.

Kontaktformulär till Forum Älvdalen

Vi kommer att kontakta dig så fort vi har möjlighet.

Beskriv din fråga här!

För dig som funderar på att starta företag eller drivit företag i upp till tre år kan få kostnadsfri rådgivning genom NyföretagarCentrum. Den personliga rådgivningen på NyföretagarCentrum är alltid kostnadsfri, objektiv och konfidentiell. Den är också alltid kopplad till det lokala näringslivet. NyföretagarCentrum stöds av kommun och lokalt näringsliv som ställer upp med finansiering, kontakter och engagemang.

Boka en tid för rådgivning Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 31 augusti 2022