Kurser och utbildning för företagare

Älvdalens kommun vill bidra till ett hållbart näringsliv i kommunen. En del i det arbetet är att sprida information olika möjligheter för företag att kompetensutveckla sig. Oavsett vem som är avsändare för kurser nedan vill vi visa vilket utbud som finns just nu när det gäller kurser för företagare och ibland även deras anställda.

Penna och papper

Penna och papper

Lär dig mer om vad cirkulär ekonomi är, vilka de cirkulära affärsmodellerna är och hur en cirkulär marknad fungerar. Kanske kan du tjäna mer i ditt företag genom att ta vara på det skräp som alstras?

Genom Digilo kan du lära dig mer om bland annat Excel, Rekrytera med LinkedIn, Bokföring för nybörjare, Sökmotoroptimering, Förstå ditt bokslut, IT-säkerhet för ditt företag. Det finns ett ytterligare stort antal kurser som du hittar på Digilos hemsida.

Effekt är ett paket för dig som vill få en behovsanalys av ditt företag, tillgång till möten med företagscoach under resten av 2022, tillgång till ett brett utbud av digitala kurser för dig och anställda i ditt företag, tillgång till ytterligare ett antal E-Learning kurser, strategi, handlingsplan och implementering, workshops med andra företagsledare och möjlighet att knyta nya kontakter, hitta samarbeten och marknadsföra ditt företag mot andra i nätverket.

Senast uppdaterad: 27 oktober 2022