Kurser för företagare

Älvdalens kommun vill bidra till ett hållbart näringsliv i kommunen. En del i det arbetet är att sprida information om olika möjligheter för företag att kompetensutveckla sig. Är det inte kommunen själv som driver projekt för kompetenshöjande kurser finns det oftast någon annan aktör i länet som kan erbjuda detta för företag i vår kommun.

Penna och papper

Penna och papper

Oavsett vem som är avsändare för kurser nedan vill vi visa vilket utbud som finns just nu när det gäller kurser för företagare och ibland även deras anställda.

  • Cirkulära affärssteg Länk till annan webbplats. - lär dig mer om vad cirkulär ekonomi är, vilka de cirkulära affärsmodellerna är och hur en cirkulär marknad fungerar.
  • Digilos kurser Länk till annan webbplats. för företagare - lär dig mer om bland annat Excel, Rekrytera med LinkedIn, Bokföring för nybörjare, Sökmotoroptimering, Förstå ditt bokslut, IT-säkerhet för ditt företag.
  • Effekt Länk till annan webbplats. - ett paket för dig som vill få en behovsanalys av ditt företag, tillgång till möten med företagscoach under resten av 2022, tillgång till ett brett utbud av digitala kurser för dig och anställda i ditt företag, tillgång till ytterligare ett antal E-Learning kurser, strategi, handlingsplan och implementering, workshops med andra företagsledare och möjlighet att knyta nya kontakter, hitta samarbeten och marknadsföra ditt företag mot andra i nätverket.
Senast uppdaterad: 1 september 2022