Storstädning och renovering klar på Älvdalens simhall

Publicerad: 12 juni 2024

Älvdalens simhall har genomgått en omfattande storstädning och renovering för att förbättra upplevelsen för alla. Nu är anläggningen åter öppen och redo att ta emot besökare.

Nya startpallar i Älvdalens simhall.

Efter en omfattande storstädning och renovering är Älvdalens simhall nu åter öppen och redo att ta emot besökare. Under renoveringsarbetet har flera viktiga förbättringar genomförts för att höja standarden och upplevelsen för alla.

Under arbetet tömdes undervisningsbassängen, plaskpoolen och bubbelpoolen för att rengöras, underhållas, repareras och förbättras.

Vi har städat och fixat alla ytor i byggnaden. Det var en riktig storstädning för att simhallen skulle vara i toppskick när vi öppnade igen, säger fritidschef Bobby Haapanen.

Fastighetsägaren NODAF och deras personal, tillsammans med flera hantverkare, har varit på plats och genomfört olika förbättringar. De har bland annat bytt startpallar, fönster, reparerat och optimerat ventilationssystemet, polerat vattenrutschbanan, målat, snickrat och spolat avlopp.

Personal städar och renoverar Älvdalens simhall.

Det är mycket arbete som har lagts ner, och vi är glada att så många har hjälpt till att förbättra vår anläggning. Vi ser fram emot att välkomna våra besökare tillbaka till en fräsch och uppgraderad simhall, fortsätter Bobby.

Simhallen är nu öppen igen med nya och förbättrade faciliteter som både gamla och nya besökare kan njuta av.

Senast uppdaterad: 12 juni 2024