Kom och vikariera hos oss i sommar!

Publicerad: 5 juni 2024

Vi har fortfarande lediga sommarvikariat inom vård och omsorg. Söker du ett givande och meningsfullt jobb och vill bli en del av ett team som gör skillnad? Tveka då inte att kontakta oss. Är du osäker på om det är något för dig? Du vet väl att du kan komma och prova på ett par dagar med lön.

Två äldre kvinnor på ett äldreboende sitter i varsin stol utomhus på sommaren. Mellan dem sitter en kvinna som är vårdbiträde på huk med sina händer på kvinnornas axlar.

Som sommarvikarie är du en viktig del i helheten och ditt uppdrag bidrar till att skapa god kvalité i vår verksamhet för våra äldre.

Du behöver vara minst 18 år. Du arbetar antingen på heltid eller deltid med tidsbegränsad anställning där såväl månadslön som timlön kan bli aktuellt. Det finns också goda möjligheter till fortsatt arbete även efter sommaren.

Läs mer om tjänsten hos Varbi. Vill du arbeta som semestervikarie för Älvdalens kommun i sommar? Länk till annan webbplats.

Är du osäker om vårdyrket är något för dig? Kom och prova på!

För dig som inte har någon tidigare kunskap eller erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg finns det möjlighet att få inblick i yrket. Detta genom att du kan prova på arbetet som vårdbiträde under 1–2 praktikdagar med lön.

– Jag upplever att det kan finnas en tvekan, att man inte tror att det är något för mig eller att man inte har kunskapen. Men det är faktiskt så att det ofta inte alls stämmer, många har det i sig och när de får prova på så upptäcker de att det är väldigt roligt och givande, säger Maria Särnblad, tillförordnad förvaltningschef, Vård-och omsorgsförvaltningen.

Vi uppmanar därför dig som är nyfiken eller som på något sätt kanske inte tror att vårdyrket är något för dig att komma till oss och prova på vårdyrket.

– Jag tror att du skulle bli positivt överraskade över vilket varierande, engagerande och roligt yrke det är, säger Maria Särnblad.

Senast uppdaterad: 5 juni 2024