Ett varmt tack till alla som besökte oss på företagsmässan

Publicerad: 24 maj 2024

Vi hade två fantastiska dagar på företagsmässan i Älvdalens ishall i slutet av april. Ett stort tack till er alla som kom till vår monter och tog del av vår information, ställde frågor och skapade trevliga och för oss värdefulla möten och samtal.

Medarbetare från Älvdalens kommun i kommunens monter på företagsmässan 2024.

Några av alla våra medarbetare som deltog i årets företagsmässa.

Vi hade många av våra verksamheter presenterade i vår monter och det blev två trevliga dagar med många möten, frågor och diskussioner med medborgare och besökare och vi hoppas att du som besökte oss är lika nöjd som vi är som fick träffa dig.

Vård och omsorg visade upp sin verksamhet i kommunens monter på företagsmässan. Här kontrollerar en av kommunens sjuksköterskor blodtrycket på en medarbetare för att visa hur de arbetar inom vårdyrket. I en säng i bakgrunden ligger en demonstrationsdocka som också användes under mässdagarna.

Vård och omsorg visade upp sin verksamhet.

Medarbetare från biblioteket visar hur VR-glasögon fungerar.

Medarbetare från biblioteket bjöd på en virtuell utflykt med hjälp av VR-glasögon.

En person sitter framför en digital skärm som visar information om hemberedskap.

Beredskap och säkerhet engagerade många av våra besökare.

Vi vill därför rikta ett stort tack till dig som kom till kommunens monter och ställde frågor och skapade trevliga samtal, deltog i våra tävlingar, tog del av information, testade VR-glasögon, med mera och sist men inte minst pratade beredskap och deltog i vår enkätundersökning om hemberedskap och informationssäkerhet. Ni är alla en del av kommunens och Sveriges beredskap. Tack vare er fick vi in hela 347 värdefulla svar som kommer att bidra till vår lägesbild och planering framåt. Vi tar allt detta med oss och jobbar vidare för dig som medborgare och som besökare i vår vidsträckta vackra kommun.

Vi vill även rikta ett stort tack till Företagarna Älvdalen som arrangörer för en väl planerad och genomförd mässa.

Senast uppdaterad: 24 maj 2024