Välkommen till vår nya lärplattform för förskola, grundskola och fritids

Publicerad: 13 maj 2024

Onsdag 14 augusti öppnar vår nya lärplattform Meitner och ersätter då Haldor för dig som är vårdnadshavare för barn som går i grundskolan. Meitner är en enkel och användarvänlig plattform där du som vårdnadshavare kan följa ditt barn hela vägen från starten i förskola till grundskola och fritids.

Telefon och dator som visar hur den nya plattformen Meitner ser ut när den används.

Från och med onsdag vecka 33 hälsar vi vårdnadshavare till barn som går i grundskolan välkomna till vår nya lärplattform Meitner. Via den nya lärplattformen har vi samlat all information på ett och samma ställe. Här kan du som vårdnadshavare följa ditt barn genom skoltiden och ta del av information, kommunicera med pedagoger, anmäla frånvaro, lämna in och ändra vistelsetider i förskola och fritids med mera. Meitner ersätter Haldor och gör nu att vi har samma system i förskola, grundskola och fritids.

Som vårdnadshavare loggar du in i systemet via Bank-id. Är du elev eller pedagog loggar du in med användarnamn och lösenord.

Appen Meitner hittar du i App Store och på Google play.

Logga in i Meitner Länk till annan webbplats.

Hjälp och support

Behöver du hjälp att logga in eller komma i gång med Meitner kan du fråga personalen på skolan, på fritids eller kontakta Meitners egen kundsupport. Länk till annan webbplats.

Från och med 14 augusti 2024 kommer all kommunikation i Haldor att upphöra och vi går helt över i Meitner.

Senast uppdaterad: 13 maj 2024