Uppvaktning av medarbetare och avtackning av pensionärer

Publicerad: 13 november 2023

Under hösten har den sedvanliga uppvaktningen för kommunens jubilarer hållits med en trevlig middag och vackra blommor. Ett stort och varmt tack från Älvdalens kommun till våra medarbetare som i år har arbetat 25 år inom kommunen och till de medarbetare som i år tar eller har tagit pension.

Älvdalens kommuns medarbetare som jobbat inom kommunen i 25 år eller som går i pension uppmärksammas med middag och blommor.

Älvdalens kommuns medarbetare som jobbat inom kommunen i 25 år eller som går i pension uppmärksammas med middag och blommor.

En onsdagskväll i oktober uppmärksammades några av kommunens medarbetare lite extra. Det var dags för den traditionella uppvaktningen av de pensionärer som går eller har gått i pension under året och för de medarbetare som har arbetat 25 år inom Älvdalens kommun. Uppvaktningen skedde på Restaurang Dalgatan 118 i Älvdalen, där det under kvällen bjöds på en trerätters middag och trevlig samvaro.

Peter Egardt, kommunalråd och Anna-Karin Olsson, förvaltningschefen för Barn- och utbildningsförvaltningen, framförde ett stort och varmt tack för fina arbetsinsatser och önskade lycka till i fortsättningen och överlämnade även en vacker blomsterbukett till var och en.

Alla inbjudna hade dessvärre inte möjlighet att delta vid middagen under kvällen men blir uppvaktade och avtackade vid annat tillfälle. Alla jubilarer och pensionärer kommer även att få var sin gåva från kommunen som delas ut av respektive chef.

Medarbetare som arbetat sammanlagt 25 år i kommunen

Eva Persson Flood
Anette Martinsson
Pierre Gustavsson
Håkan Tomth
Kicki Gustafsson
Monika Nyberg
Maria Nordin
Gunilla Larsson
Marit Beronius

Pensionärer och blivande pensionärer

Martina Hedberg
Tina Forsberg
Ingmarie Hermansson
Birgitta Folkesson
Ann-Marie Eriksson
Lili Wennerstrand
Susanne Enochsson
Tina Svärd
Lena Egardt
Leif Olsson
Inger Eriksson
Carina Persson
Maria Söderqvist

Senast uppdaterad: 13 november 2023