Älvdalens kommun söker två förvaltningschefer

Publicerad: 7 november 2023

Är du intresserad av samhällsutveckling och vill vara med och driva Älvdalens kommun framåt? Då kanske du är vår blivande förvaltningschef för Samhällsutvecklingsförvaltningen eller vår kommande förvaltningschef för Barn- och utbildningsförvaltningen.

Fyra glada kollegor gör highfive på jobbet.

Förvaltningschef till Samhällsutvecklingsförvaltningen

Samhällsutvecklingsförvaltningen ansvarar för frågor inom; plan, bygg, miljö, infrastruktur och livsmedel, strategisk utveckling av fastighetsfrågor, näringslivsfrågor, kultur, folkhälsa, demokrati och föreningsfrågor. Musikskola, kultur och bibliotek samt idrottsanläggningar och fritidsgårdar är också verksamheter inom förvaltningen.

Är du trygg i en ledande position, intresserad av att jobba med strategiskt ledarskap och vill vara med och driva utvecklingen av Älvdalens kommun? Då ska du titta närmare på tjänsten som förvaltningschef för Samhällsutvecklingsförvaltningen. Länk till annan webbplats.

Förvaltningschef till Barn- och utbildningsförvaltningen

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för samtliga omsorgs- och skolformer enligt läroplan och skollag, samverkan med andra myndigheter och kommuner samt samverkan med högskola och lärosäten. Vi har startat en utvecklingsresa och nu behöver vi dig som kan driva den vidare tillsammans med oss.

Är du är en van ledare som på ett strukturerat sätt kan samverka med flera för att uppnå högt uppsatta mål och vill vara med och driva vår utveckling framåt? Då kanske du är intresserad av tjänsten som förvaltningschef för Barn- och utbildningsförvaltningen? Länk till annan webbplats.

Om du har frågor om de pågående rekryteringarna kan du vända dig till kommundirektör Stefan Linde. Rekrytering sker i samarbete med Clockwork.

Välkommen med din ansökan!

Senast uppdaterad: 7 november 2023