Välkommen till vår nya lärplattform för förskola och fritids

Publicerad: 21 augusti 2023 Uppdaterad: 25 augusti 2023

Tisdag 22 augusti öppnar vår nya lärplattform Meitner. Meitner är en enkel och användarvänlig plattform där du som vårdnadshavare kan följa ditt barn hela vägen från starten i förskola till grundskola och fritids.

Telefon och dator som visar hur den nya plattformen Meitner ser ut när den används.

Från och med tisdag vecka 34 hälsar vi vårdnadshavare till barn som går i förskolan och på fritids välkomna till vår nya lärplattform Meitner. Via den nya lärplattformen har vi samlat all information på ett och samma ställe. Här kan du som vårdnadshavare följa ditt barn genom skoltiden och ta del av information, kommunicera med pedagoger, anmäla frånvaro, lämna in och ändra vistelsetider i förskola och fritids med mera. Som vårdnadshavare loggar du in i systemet via Bank-id. Är du elev eller pedagog loggar du in med användarnamn och lösenord. Appen Meitner hittar du i App store och på Google play.

Meitner ersätter Förskoleappen och Fritidsappen.

Grundskolan kommer att gå över till Meitner i ett senare skede. Information om det kommer längre fram i Haldor.

Logga in i Meitner Länk till annan webbplats.

Hjälp och support

Behöver du hjälp att logga in eller komma i gång med Meitner kan du fråga personalen på förskolan eller på fritids, eller kontakta Meitners egen kundsupport. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 25 augusti 2023