Uppvaktning av medarbetare och avtackning av pensionärer

Publicerad: 9 november 2022 Uppdaterad: 11 november 2022

Torsdag 27 oktober bjöds det på trerättersmiddag för de pensionärer som går eller har gått i pension under året och för de medarbetare som har arbetat 25 år inom Älvdalens kommun.

Årets firande av pensionärer, blivande pensionärer samt av medarbetare som har arbetat sammanlagt 25 år inom Älvdalens kommun.

Årets firande av pensionärer, blivande pensionärer samt av medarbetare som har arbetat sammanlagt 25 år inom Älvdalens kommun.

Den traditionella uppvaktningen med trerättersmiddag för medarbetare och pensionärer skedde på Hotell Älvdalen, tillsammans med kommundirektör Stefan Linde och respektive chef. Efter fördrink och mingel hälsade Stefan alla välkomna till bords. När middagen var avslutad höll Stefan högtidstal för de som arbetat inom kommunen i 25 år och delade sedan ut blommor till var och en.

Det är glädjande att få dela ut blommor till så många som arbetat i kommunen i 25 år. Det arbete ni gör med den erfarenhet ni har och den lojalitet ni visar genom att stanna kvar och arbeta inom kommunen är otroligt värdefullt för Älvdalens kommun och är mycket uppskattat. Det kommer antagligen inte vara lika vanligt för framtida kommundirektörer att få möjlighet att uppvakta så många medarbetare efter 25 år eftersom de yngre generationerna sällan stannar så länge på samma arbetsplats. Det är med stolthet jag säger ett stort tack till er alla, säger Stefan.

Sedan var det pensionärerna och de blivande pensionärernas tur att hyllas av kommundirektören med vackra blommor och ett tal fyllt av humor, tacksamhet och uppriktighet.

Sedan jag började mitt arbete som kommundirektör för 12 år sedan har det slagit mig att pensionärerna bara ser yngre och yngre ut för varje år. Och i år ser de faktiskt yngre ut än någonsin. Det är ett nöje att få vara kommundirektör i en kommun där det finns så många kompetenta, trogna och lojala medarbetare. Er arbetsinsats har varit av största betydelse för kommunen och nu väntar en annan tid, en tid där jag hoppas och önskar att ni alla fyller dagarna med det som är av största betydelse för var och en av er. Stort tack och mycket lycka till, avslutar Stefan.

Alla inbjudna hade dessvärre inte möjlighet att delta vid middagen men blir uppvaktade och avtackade vid annat tillfälle. Alla jubilarer och pensionärer kommer även att få var sin gåva från kommunen som delas ut av respektive chef.

Medarbetare som arbetat sammanlagt 25 år i kommunen
Maria Sjögren
Eva Lindberg
Viveka Olsson
Ann Carlotte Säll
Cina Enblom
Gull-Britt Tomt
Mariana Resar Bogg

Pensionärer och blivande pensionärer
Ann-Marie Nyström
Ewa Karlsson
Britt-Marie Spånberg
Monica Nämnd
Elisabeth Fransson
Runi Wold
Lena Persson
Lena Lundevall
Eva Staffansson
Siv Nilsson
Ingrid Hansson
Annelie Berglund
Carina Persson

Senast uppdaterad: 11 november 2022