Nu kan du betala med Swish i simhallarna

Publicerad: 31 oktober 2022

Sedan en tid tillbaka finns det möjlighet att betala med Swish i våra tre simhallar, Idre simhall, Särna simhall och Älvdalens simhall. Passa på att besöka någon av simhallarna under höstlovsveckan.

Pojke som badar med cyklop under vatten i bassäng

Betalningsmetoden Swish är ett komplement till att betala med kontanter som fram till nyligen varit det enda betalningsalternativet för Särna och Idres simhallar. På Älvdalens simhall kan man betala med kontanter, kort och nu även med Swish.

Det är uppskattat att vi nu har fler betalningsmetoder på våra simhallar, speciellt i Särna och Idre där vi endast haft kontant betalning tidigare. Det är många som tycker att det är smidigt med Swish och vi upplever att det fungerar väldigt bra, säger Bobby Haapanen, funktionschef fritid.

Passa på att göra ett besök på någon av simhallarna under höstlovet. I Älvdalen finns det även möjlighet att åka skridskor i ishallen under allmänhetens åkning.

Det är full fart även i ishallen under lovet och vill man åka skridskor hittar man tider för allmänhetens åkning på kommunens webbplats. Tiderna kan ändras beroende på bokningar av träningstider så därför finns de aktuella tiderna alltid på webben, säger Bobby.

Simhallarnas öppettider under höstlovet vecka 44

Idre simhall

Måndag, tisdag klockan 17.00–20.00.
Måndagens vuxensim utgår.
Onsdag halloweenbad klockan 10.00–14.00.
Söndag klockan 12.00–16.00.

Idre simhall ligger i anslutning till Strandskolan i Idre. Här kan du simma och bada i en bassäng som är 16 meter lång och 8 meter bred. Den är 80 centimeter djup på den grunda delen och 160 centimeter djup på den djupa delen. Det finns även en rutschbana för barnen.

Särna simhall

Måndag, onsdag, torsdag klockan 17.00–20.00.
Måndagens vuxensim utgår.
Tisdag halloweenbad klockan 13.00–16.00.

Särna simhall ligger centralt i anslutning till Särna vårdcentral. Här kan du simma och bada i den varma 16-meters bassängen. Vattnet i bassängen håller alltid +31 grader. Bassängen är 16 meter lång, 8 meter bred. Den är 80 centimeter djup på den grunda delen och 160 centimeter djup på den djupa delen. Det finns även en rutschbana för barnen.

Älvdalens simhall

Måndag, lördag, söndag klockan 10.00–16.00.
Tisdag, onsdag, torsdag klockan 10.00–19.00.
Tisdagens kvällsim utgår.
Torsdag klockan 19.00 Aqua crossfit.
Fredag klockan 06.00–16.00.

Älvdalens simhall ligger på gångavstånd från Älvdalens centrum och vägg i vägg med ishallen. Här kan du motionssimma i 50-metersbassängen, ta ett dopp i bubbelpoolen, åka i den 60 meter långa vattenrutschkanan och njuta av ett varmt bastubad.

Senast uppdaterad: 31 oktober 2022