Årets Nyföretagare och Företagare i Älvdalens kommun 2021

Årets nyföretagare och Årets företagare i Älvdalens kommun för 2021 korades på Älvdalens Företagsmässa idag.

Årets Nyföretagare 2021 i Älvdalens kommun gick till Norrdala Bygg och Årets Företagare i Älvdalens kommun 2021 gick till Älvdalsfrakt. Stort grattis till er!

Bild

Foto: Eva Kallerstrand

Priset för Årets nyföretagare är det Älvdalens kommun som ger ut och Året företagare ger Företagarna ut i samråd med Älvdalens kommun. Utmärkelserna är för året före. Så i år korar vi för 2021.

Motiveringen för Årets nyföretagare i Älvdalens kommun 2021

Detta företag har inte bedrivit sin verksamhet i så många år. Trots det har de en otrolig utveckling inte bara när det gäller omsättning och resultat utan även när det gäller att hänga med i tiden. De har utvecklat sig digitalt på ett sätt som är unikt i branschen och varit öppna för att ta del av de kompetenshöjande insatser som erbjuds, både för verksamheten och dess anställda. Det goda rykte som detta företag på kort tid byggt upp samt det engagemang som visas för föreningsliv och events i vår kommun gör att vi i kategorin Årets nyföretagare i Älvdalens kommun 2021 korar: Norrdala Bygg AB.

Motiveringen för Årets företagare i Älvdalens kommun 2021

Detta företag är ett anrikt företag med nästan 100 år på nacken. Företaget ägs av Leif Johansson, Jon Hedlund och Hans-Erik Wallin och har under de senaste 4 åren ökat sin omsättning mångdubbelt. Samarbete och utvecklingsvilja är två ord som kännetecknar detta företag. Företaget har 14 anställda och har även tagit socialt ansvar genom anställning av personer utanför arbetsmarknaden. Driftighet, samarbete och service – med dessa tre ord vill vi kora Årets företagare i Älvdalens kommun 2021: Älvdalsfrakt AB.

Senast uppdaterad: 20 juli 2023