En julhälsning från kommunstyrelsens ordförande Kjell Tenn 

Vårt kommunalråd Kjell Tenn önskar oss alla en god jul och ett gott nytt år.

En man iklädd röd jultröja och tomteluva står framför ett stort fönster där man i ett hjärta kan läsa Älska Älvdalen.

Vårt kommunalråd Kjell Tenn önskar alla kommuninvånare en god jul.

Bästa kommunmedborgare!

Tiden går i en rasande fart och plötsligt är vi i juletid med allt vad det innebär. Vi ska hinna med att att köpa julklappar, städa, klä julgranen och förbereda för en fröjdefull jul med nära och kära.

Vi är fortfarande i tider med pandemi som innebär restriktioner och rekommendationer. Det är viktigt för att vi ska kunna umgås säkert, känna trygghet och ändå glädjas inför julen som står för dörren.

Jag vet att vi längtar efter jul och nyårstider. Jag vet också från förra året att pandemin begränsade vårt sätt att umgås och fira jul och nyår. Om jag fick önska mig något av tomten skulle det vara att pandemin försvann bortom all räckvidd.

Till er alla som arbetar inom kommunens verksamheter vill jag skicka ett stort, hjärtligt och varmt TACK. Ni gör ett fantastiskt jobb som bidrar till hög kvalité och ger guldkant på tillvaron till de som behöver kommunens tjänster.

Nu väntar jag på att Kalle och hans vänner dyker upp på tv-skärmen på julaftonen. Det kan inte ens pandemin stoppa. Då är det jul på riktigt.

Så från mig, till er alla i hela kommunen, en önskan om en riktigt god jul och ett gott nytt år 2022.

Kjell Tenn, kommunalråd i fantastiska Älvdalens kommun.

Senast uppdaterad: 23 december 2021