Blir du en av våra nya medarbetare som förstärker vårt team?

Är ett nytt jobb kanske årets julklapp för dig. Vi i Älvdalens kommun söker nya medarbetare inom bland annat vård och omsorg, kommunikation och administration.

Fyra knutna händer som förs ihop ovanför ett skrivbord i kontorsmiljö.

Älvdalens kommun rekryterar - är det kanske du som blir vår nya medarbetare?

För närvarande söker vi flera nya medarbetare inom olika verksamheter. Ett par av tjänsterna är nya medan övriga ska ersättas då våra medarbetare går vidare i sina karriärer.

Chefstjänster som ska tillsättas är förvaltningschef för vård och omsorg, personalchef, administrativ chef, chef för löneservice och chef för bemanningsenheten.

Jag rekommenderar Älvdalens kommun som arbetsgivare, säger Lena Ullström som är en av de chefer som nu går vidare i karriären.

Lena har varit anställd i kommunen sedan 2010, först som lönespecialist och sedan 2014 som enhetschef för Norra Dalarnas Löneservice.

Medarbetarna är underbara och jag har trivts otroligt bra, säger Lena. Det har varit en fantastisk tid och jag har lärt mig väldigt mycket, särskilt genom att få möjligheten att utvecklas i min yrkesroll.

Även inom vård och omsorg, skola, ekonomi, kommunikation och ekonomi finns lediga jobb att söka. Här hittar du alla våra lediga jobb. Länk till annan webbplats.

På frågan varför man ska söka något av de lediga jobben i Älvdalens kommun svarar kommundirektör Stefan Linde så här:

Vi är alla medarbetare med bred kompetens och tror på en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi satsar på friskvård, prioriterar arbetsmiljöarbetet och vi fokuserar på vår värdegrund som är Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande.

Så skicka in din ansökan och överraska oss med din kompetens eller tipsa någon du känner om våra lediga jobb.

Senast uppdaterad: 23 december 2021