Information om coronaviruset
Våra gemensamma ansträngningar gör skillnad men läget är fortfarande allvarligt. Det är viktigt att fortsätt att följa Folkhälsomyndighetens och Region Dalarnas råd och rekommendationer!

Nya funktioner på testwebben

Tisdagen den 16 oktober gör vi en tillfällig förändring av navigationen, alltså hur du använder menyn. Nu kan du klicka på olika sidor under ingången Uppleva och göra.

På testwebben bygger vi kommunens nya webbplats bit för bit.

Tidigare har du som användare kunnat testa navigationen på sidorna under Barn- och utbildning. Just nu går de sidorna inte att komma in på. Anledningen är att det pågår arbete med att lägga in texter och bilder och andra funktioner på sidorna.

För att kunna testa menyn – klicka istället på sidorna som ligger under ingången Uppleva och göra. Där finns nu sidor, men utan information och innehåll.

Tidigare förändringar

Här är några av de förändringar som vi har jobbat med den senaste tiden.

Justeringar av sökrutan, högst upp på sidan (sidhuvudet):

  • På startsidan är sökrutan i sidhuvudet ihopfälld och visar bara en sökikon. För att förbättra din upplevelse på sidan och undvika dubbel information. Eftersom det redan finns en stor sökruta på startsidan.
  • Den utfällda varianten av sökrutan visas i sidhuvudet på alla andra sidor än startsidan. För att lätt kunna använda söket.

Menyns navigering är justerad:

  • Justering i designen av menyn, så att du lättare hittar vad du söker.


För ordinarie version av kommunens webbplats, besök: alvdalen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 31 januari 2019