Onsdag 06 oktober
Klockan 19.00 – 21.00
Rots Bystuga, Älvdalen

Teaterföreställning Ålevangeliet

Varmt välkommen på teaterföreställningen Ålevangeliet på Rots Bystuga den 6 oktober 2021 klockan 19.00!

Beskrivning av teatern:
En berättelse om världens mest gåtfulla fisk ​som gett upphov till ett alldeles eget mysterium inom naturvetenskapen, det som kallas ”ålfrågan”. En fisk som alla från Aristoteles till Sigmund Freud försökt förstå sig på, utan att lyckas. Och som nu dör ifrån oss, i mångt och mycket fortfarande en gåta.
Det är också berättelsen om författaren Patrik och hans pappa och hur ålen förde dem samman. En berättelse om ursprung, öde, livet och hur det bör levas. Samt om det som är livets sista och ofrånkomliga utmaning: hur man hanterar döden. Ålens varande blir här, i full kraft, en spegling av människan och den jord vi lever på. En vacker, rörande, humoristisk och existentialistisk pjäs om att försöka hitta hem. Vem är jag? Vart är jag på väg? Vart kommer jag ifrån?

Information
Datum: Onsdag 06 oktober
Tid: 19.00 - 21.00
Plats: Rots Bystuga, Älvdalen
Arrangör: Welest kulturförening
Kontakt: info@welest.se
Biljettinformation: Biljetter kommer du att kunna köpa på kommunens Kontaktcenter, telefon 0251-31300 och på Dalateaterns hemsida. Biljettpriser: Ordinarie: 250:- Pensionär/Scenpassinnehavare: 210:- Ungdom till och med 25 år Student: 120:-
Senast uppdaterad: 27 september 2021