Fredag 13 mars
Klockan 19.00 – 21.30
Väsa bystuga

Teater: "Tennistiden" med Dalateatern

Tennistiden är en relationshistoria med humor och svärta, som handlar om hur det är att vara barn, att vara förälder – att vara familj. Det handlar om vad kärleken gör med oss. Om rädslan att förlora. Och om hur centralt det är i tennis att ha en bra andraserve.

En gång i veckan är tiden bokad. Tennistiden. Tiden då en pappa och hans son ska träffas, mötas och nå fram till varandra. Det hoppas i alla fall mamman, som bokat tennistiden. Men pappan och sonen får inget flyt i spelet. De servar välvilliga försök, men gör missar i fotarbetet och smashar varandras kommentarer i nät gång på gång. Snart fokuserar de istället på andra banor – och andra spelare… Vad händer om någon inte dyker upp på den avtalade tiden? Vad betyder tennistiden för den som inte är i hallen och spelar? Kan man spela tennis ensam?

Studiecirkel
För dig som vill få en fördjupad upplevelse av teatern rekommenderar vi den tillhörande studiecirkeln. Studiecirkeln är kostnadsfri och består av 4 träffar, varav en är att se teaterföreställningen. Mer information om studiecirkeln finns i ett separat event eller på Folkuniversitetets hemsida, länk: https://www.folkuniversitetet.se/Kurser--Utbildningar/Halsa-Friskvard/Beteendevetenskap/Alvdalen/tennistiden---studiecirkel-kring-dalateaterns-pjas/

Fika serveras i pausen. Vi tar swish och kontakter.

Välkomna!

Innehåll

Information
Datum: Fredag 13 mars
Tid: 19.00 - 21.30
Plats: Väsa bystuga
Arrangör: Welest kulturförening, Hanna Dahlkvist
Biljettinformation: Biljetter säljes på Dalateaterns hemsida (https://dalateatern.se/forestallningar/tennistiden/). Ca en vecka före föreställning går det även bra att köpa biljett i kommunens kontaktcenter tfn. 0251-31300. Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén till föreställningen. Priser: ordinarie 250 kr, pensionär/grupp/scenpass 210 kr, ungdom t.o.m. 25 år 120 kr.
Senast uppdaterad: 5 februari 2020