Information om coronaviruset
Våra gemensamma ansträngningar gör skillnad men läget är fortfarande allvarligt. Det är viktigt att fortsätt att följa Folkhälsomyndighetens och Region Dalarnas råd och rekommendationer!
Fredag 13 mars
Klockan 19.00 – 21.30
Väsa bystuga

Teater: "Tennistiden" med Dalateatern

Tennistiden är en relationshistoria med humor och svärta, som handlar om hur det är att vara barn, att vara förälder – att vara familj. Det handlar om vad kärleken gör med oss. Om rädslan att förlora. Och om hur centralt det är i tennis att ha en bra andraserve.

En gång i veckan är tiden bokad. Tennistiden. Tiden då en pappa och hans son ska träffas, mötas och nå fram till varandra. Det hoppas i alla fall mamman, som bokat tennistiden. Men pappan och sonen får inget flyt i spelet. De servar välvilliga försök, men gör missar i fotarbetet och smashar varandras kommentarer i nät gång på gång. Snart fokuserar de istället på andra banor – och andra spelare… Vad händer om någon inte dyker upp på den avtalade tiden? Vad betyder tennistiden för den som inte är i hallen och spelar? Kan man spela tennis ensam?

Studiecirkel
För dig som vill få en fördjupad upplevelse av teatern rekommenderar vi den tillhörande studiecirkeln. Studiecirkeln är kostnadsfri och består av 4 träffar, varav en är att se teaterföreställningen. Mer information om studiecirkeln finns i ett separat event eller på Folkuniversitetets hemsida, länk: https://www.folkuniversitetet.se/Kurser--Utbildningar/Halsa-Friskvard/Beteendevetenskap/Alvdalen/tennistiden---studiecirkel-kring-dalateaterns-pjas/

Fika serveras i pausen. Vi tar swish och kontakter.

Välkomna!

Innehåll

Information
Datum: Fredag 13 mars
Tid: 19.00 - 21.30
Plats: Väsa bystuga
Arrangör: Welest kulturförening, Hanna Dahlkvist
Biljettinformation: Biljetter säljes på Dalateaterns hemsida (https://dalateatern.se/forestallningar/tennistiden/). Ca en vecka före föreställning går det även bra att köpa biljett i kommunens kontaktcenter tfn. 0251-31300. Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén till föreställningen. Priser: ordinarie 250 kr, pensionär/grupp/scenpass 210 kr, ungdom t.o.m. 25 år 120 kr.
Senast uppdaterad: 5 februari 2020