Lördag 04 maj
Klockan 19.00 – 21.30
Åsens bystuga
Teater Övrigt

Stenar i fickan

Följ med på den allvarligt roliga berättelsen om vägen till självkänsla och egenvärde för den lilla människan i periferin. Vad händer när det stora filmbolaget kommer till en liten by i Dalarna för att spela in film. Vems berättelse är värd att berätta och kan man bli som en statist i sitt eget liv?

Marie Jones pjäs Stenar i fickan har gjort succé världen över och nu äntligen kommer den till Älvdalen. Pjäsen tar ett både allvarligt och komiskt grepp på frågor om polarisering mellan landsbygd och storstad, om känslan av utanförskap på landsbygden, om vem som har tolkningsföreträde och om rätten till din egen berättelse. I Sundborns Teaters uppsättning förflyttas handlingen till Dalarna och Sverige.

Fikaförsäljning i pausen.

Studiecirkel

Gratis studiecirkel erbjuds på pjäsens tema. Totalt 4 träffar inklusive föreställningen. Biljett till föreställningen betalas av deltagaren. För mer information och anmälan se Folkuniversitetets hemsida Länk till annan webbplats..

Information
Datum: Lördag 04 maj
Tid: 19.00 - 21.30
Plats: Åsens bystuga
Arrangör: Welest kulturförening, samarr. Älvdalens kommun och Folkuniversitetet
Biljettinformation: Ordinarie 250 kr, Scenpass/medlem Welest kulturförening 200 kr, ungdom upp till 25 år 100 kr. För att få medlemsrabatten välj en ordinarie biljett > reservera > skriv rabattkod WELEST. Biljetter säljes via länken nedan och i kommunens kontaktcenter 0251-31300. Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.
Senast uppdaterad: 29 april 2019