Hoppa direkt till huvudmenyn

Hoppa direkt till sidans innehåll

Wallin och Nouvel nya Älvdalsambassadörer


Nya Älvdalsambassadörer

”Det är med stor glädje som Älvdalens kommun utser Torbjörn Wallin och Niklas Nouvel till Älvdalsambassadörer (Klicka på respektive namn för att se utmärkelsen)

År 2009 genomförs för 7 gången Musik & Motorfestivalen i Älvdalen. Under åren har den växt till att bli ett av Dalarnas största evenemang sommartid. Många föreningar och idellt arbetande är verksamma under några hektiska augustidagar varje år. Festivalen har mycket stor betydelse för butiker, restauranger, boendeanläggningar och övrigt näringsliv i kommunen. 

Förutom att evenemanget är mycket uppskattat av alla hitresta gäster är det även för älvdalingarna en av årets festligaste veckor.

 

Torbjörn Wallin och Niklas Nouvel är de drivande krafterna bakom denna viktiga händelse. År efter år har de lagt ner stor energi och många arbetstimmar för att Musik & Motorfestivalen ska fortsätta hålla hög kvalitet och locka stora mängder människor.

 

För Älvdalens kommun är det ovärderligt med denna typ av entreprenörer. De bidrar verksamt till fortsatt positiv utveckling i kommunen.

 

Torbjörn Wallin och Niklas Nouvel är värd all uppskattning och respekt för sitt arbete med Musik & Motorfestivalen och för allt positivt som det ger Älvdalen.


Älvdalen den 6 augusti 2009“ 

Utmärkelsen delades ut av kommunalrådet herbert Halvarsson och Näringslivschef Gunnar barke i samband med invigningen av 2009 års Musik- och Motorfestival på Sockenplan i Älvdalen torsdagen den 6 augusti.

Kontakta oss

 

Älvdalens kommun

 

   

E-post: kommun@alvdalen.se                       

Tel: 0251-313 00                                             Fax: 0251-312 09
  Postadress:
Box 100, 796 22 Älvdalen
Besöksadress:
Permatsvägen 1, 796 31 Älvdalen
Org.nr:
212000-2197